Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 14.12.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 14.12.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου!

Με αφιέρωμα στον πολυαναμενόμενο 9ο κύκλο της βραβευμένης σειράς «Ντετέκτιβ Μέρντοχ», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση» την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου!

Στο 48ο τεύχος, οι αναγνώστες μαθαίνουν όσα πρόκειται να συμβούν στα νέα επεισόδια του ένατου κύκλου της σειράς μυστηρίου, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, και κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:00.

Για την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Η Επόμενη Μέρα», την οποία παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 23:00, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Ακόμη, στο νέο τεύχος οι αναγνώστες ενημερώνονται για την καθιερωμένη  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, στο Μέγαρο Μουσικής, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:30.

Christmas Music Special Day 2018 είναι η Κυριακή της 16ης Δεκεμβρίου στο Τρίτο Πρόγραμμα, το οποίο συνδέεται, από τις 11 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα, με 7 χώρες για να μεταδώσει το ημερήσιο αφιέρωμα της EBU στα Χριστούγεννα.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου που συνδυάζουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.