Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου!

Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου!

Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου!

Με «2019 ευχές» υποδέχεται η ΕΡΤ τον καινούργιο χρόνο, και το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, με κεντρικό θέμα το ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, το βράδυ της Παραμονής.

Στo 50ό τεύχος οι αναγνώστες ενημερώνονται για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, σε ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με πολλή μουσική, τραγούδι, χορό, κέφι, αισιοδοξία και εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Ακόμη, σειρές, ντοκιμαντέρ με επίκαιρο περιεχόμενο, αφιερώματα, συναυλίες, ξεχωριστές ταινίες για όλη την οικογένεια εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ τις γιορτινές ημέρες.

Για την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρώτη είδηση», την οποία παρουσιάζουν από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 05:50, παρέχοντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μιλάνε στη «Ραδιοτηλεόραση» οι παρουσιαστές της, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μαρία Αλεξάκη.

Επίσης, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου στο κλίμα των ημερών, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Η «Ραδιοτηλεόραση» σάς εύχεται «Καλή Χρονιά!»

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.