Συνεργασία ΙΕΠ – Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης – ΕΡΤ «Η ΕΡΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ» 23.03.2017

Συνεργασία ΙΕΠ – Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης – ΕΡΤ «Η ΕΡΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ» 23.03.2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΠ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΡΤ

 «Η ΕΡΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ»

 Το Γραφείο Βιβλιοθήκης, Αρχείων και Εκδόσεων του ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Διάλογοι με την εκπαιδευτική κοινότητα», οργανώνει σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τη Διεύθυνση Αρχείου της ΕΡΤ εκδήλωση με θέμα «Η αξιοποίηση των ψηφιακών αρχείων στην εκπαιδευτική διαδικασία»

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 στις 17:30 θα παρουσιασθούν ψηφιακά αρχεία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και της ΕΡΤ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με την αξιοποίησή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και δηλώσεις συμμετοχής σε αυτήν, διατίθενται στη διεύθυνση www.iep.edu.gr.

Το ΥΠΠΕΘ με σχετική εγκύκλιο ενημερώνει όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας, ότι στο διαδικτυακό τόπο του Αρχείου της ΕΡΤ http://archive.ert.gr/ έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα υπό τον τίτλο «Η ΕΡΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ», καθώς και για την ελεύθερη πρόσβαση στο συγκεκριμένο ψηφιακό υλικό.