Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 04.10.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 04.10.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ2  «Το υποβρύχιο» (Das boot), που βασίζεται στο ομότιτλο αντιπολεμικό αριστούργημα του Λόθαρ Γκίντερ Μπούχαϊμ, και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στην εξαιρετική δραματική σειρά που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019.

Με πρωταγωνιστές διάσημους ηθοποιούς από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αγγλία και τις ΗΠΑ, «Το υποβρύχιο», που απέσπασε παγκοσμίως διθυραμβικές κριτικές, «ταξιδεύει» κάθε Σαββατοκύριακο, στις 22:00, στην ΕΡΤ2. Επιβιβαστείτε, λοιπόν, και ζήστε συγκλονιστικές στιγμές μαζί με τον καπετάνιο και τα μέλη του πληρώματος!

Μια ξεχωριστή συναυλία με έργα θρησκευτικής μουσικής διάσημων συνθετών από την Αναγέννηση, το Μπαρόκ και τον Ρομαντισμό, δίνει η Χορωδία της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένα επικό ποίημα για τον Τρωικό Πόλεμο είναι η εξαιρετική σειρά «Ιλιάδα», που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι από την ΕΡΤ3, κάθε Σάββατο στις 22:30 και κάθε Κυριακή στις 09:30, σε επανάληψη.

Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 87ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.