Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 15.11.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 15.11.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Η μοναδική Οικογένεια Ντάρελ (The Durrells) επιστρέφει στην ΕΡΤ2, και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στη συναρπαστική σειρά που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 19:15.

Με φόντο τη μαγευτική Κέρκυρα, όπου έγινε μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, η σειρά αφηγείται, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, την περιπέτεια μιας βρετανικής οικογένειας, που αναγκάζεται να μετακομίσει στο ηλιόλουστο ελληνικό νησί, τη δεκαετία του ’30.

H νέα ενημερωτική εκπομπή «10», με την Όλγα Τρέμη, θα μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, στις 10 το βράδυ.

Τα γεγονότα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου καταγράφονται στα ντοκιμαντέρ-αφιερώματα που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές από την ΕΡΤ1 και το Αρχείο της ΕΡΤ, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, με αφορμή την 46η επέτειο.

«Η οινοποίηση είναι μια σπουδαία πράξη και τελεία» είναι το θέμα της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Out of the Box», που παρουσιάζει ο Γιάννης Δάρρας, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στις 17:00.

Στο καινοτόμο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Radio Agora» συμμετέχει η ΕΡΤ, διοργανώνοντας τέσσερις ειδικές δημοσιογραφικές ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ρομαντικές μινιατούρες κοσμικής μουσικής από την Ευρώπη και την Αμερική ερμηνεύει η Χορωδία της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, η ΕΡΤ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, με εκστρατεία ενημέρωσης από τις 16 έως και τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια, ραδιοφωνικές εκπομπές και πολλά άλλα θέματα, φιλοξενούνται στο 93ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.