Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 21.06.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 21.06.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου!

Τη μαγεία του κινηματογράφου στη μικρή οθόνη μεταφέρει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, τις νύχτες του καλοκαιριού, μέσα από τη ζώνη Θερινό σινεμά στην ΕΡΤ και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στις εξαιρετικές ταινίες του παγκόσμιου αλλά και του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Το Γκραν Πρι Γαλλίας της Formula 1, που διεξάγεται από 21 έως 23 Ιουνίου 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την ΕΡΤ Sports και την Υβριδική Τηλεόραση της ΕΡΤ.

Για την ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Μιλάμε ελεύθερα», που φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο παρουσιαστής της, Χάρης Αρβανιτίδης.

Εκατό εκπομπές συμπληρώνει η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Το αλάτι της γης» και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στις 13:00, μας προσκαλεί σ’ ένα εορταστικό επεισόδιο με τίτλο «Η σκυτάλη στους νέους», γιορτάζοντας παράλληλα την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Ακόμη, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια και εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 75ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.