Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 25.10.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 25.10.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Οι εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στην ΕΡΤ, άρχισαν, για άλλη μια χρονιά, και οι πρώτοι μαθητές που επισκέφθηκαν φέτος το Ραδιομέγαρο πρωταγωνιστούν στη «Ραδιοτηλεόραση», που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα.

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών ξεναγήσεων, που υλοποιούνται δωρεάν, επισκέπτονται την ΕΡΤ χιλιάδες μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί απ’ όλες τις βαθμίδες, εκπρόσωποι και μέλη φορέων κ.ά.

Οι μαθητές του Λυκείου, που εγκαινίασαν τη νέα σεζόν, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δομές, τη λειτουργία, την ιστορία  του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, καθώς και τον πλούτο του οπτικοακουστικού Αρχείου του, μέσα από μια διαδραστική ξενάγηση, που, όπως δήλωσαν, αποτέλεσε γι’ αυτούς μια ξεχωριστή και ευχάριστη εμπειρία.

Συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ, με ιστορικές αναφορές, σπάνιο αρχειακό υλικό και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τη φρίκη του πολέμου, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές από την ΕΡΤ1 και το Αρχείο της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019, με αφορμή την 79η εθνική επέτειο.

Στην 1η Διεθνή Μπιενάλε που έγινε στη Ρίγα το 2018, μας «ταξιδεύει» η εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η εποχή των εικόνων» με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 20:00.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 90ό τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.