Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 28.06.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 28.06.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου!

Με αφιέρωμα στη μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας «Η πριγκίπισσα και το σμαράγδι του Οζ» (Tin Man), που έλαβε διθυραμβικές κριτικές κατακτώντας κοινό και κριτικούς, και μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 σε δύο μέρη, τα Σάββατα 29 Ιουνίου και 6 Ιουλίου 2019, στις 17:00, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Στο νέο τεύχος, οι φίλαθλοι αναγνώστες ενημερώνονται για όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά της FIFA και της UEFA σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, Νέων και Γυναικών, τα οποία εξασφάλισε και θα μεταδίδει η ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό στη μαρτυρική Μεγαλόνησο, με γενικό τίτλο «Φάκελος της Κύπρου», παρουσιάζει σε δύο μέρη η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ιστορικοί περίπατοι», τα Σάββατα 29 Ιουνίου και 6 Ιουλίου 2019, στις 16:00.

Σε «Εκπληκτικά ξενοδοχεία» σε όλο τον κόσμο μάς ξεναγεί η νέα φανταστική σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2, παραγωγής BBC 2017, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 11:00.

Ακόμη, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια και εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 76ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.