Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27.12.2019

Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27.12.2019

Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου!

Με το πιο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα υποδέχεται η ΕΡΤ το 2020! Στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ψυχαγωγικές εκπομπές, τις μοναδικές συναυλίες, τις σειρές, τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ με αρχειακό υλικό, που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές τις ημέρες των εορτών.

Οι πιο συναρπαστικές ταινίες και σειρές κινούμενων σχεδίων ταξιδεύουν τα παιδιά σ’ έναν ονειρικό κόσμο φαντασίας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, όλη την εορταστική περίοδο.

Την ταινία «Καζαντζάκης», συμπαραγωγής ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία-σενάριο Γιάννη Σμαραγδή, που σκιαγραφεί το πορτρέτο του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα του 20ού αιώνα, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, στις 22:00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ1. Ακόμη, εξαιρετικές ταινίες του παλαιού αλλά και του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου συντροφεύουν τους τηλεθεατές τις γιορτινές ημέρες.

Με ειδικές εκπομπές, αφιερώματα, κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο, εορταστικές μουσικές και συναυλίες, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ μεταφέρουν τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των ημερών.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας -ελληνικές και ξένες- για όλη την οικογένεια, και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στο 99ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

 Καλή Χρονιά!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.