Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με το Kosmos 93.6 & 107

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με το Kosmos 93.6 & 107

Χριστούγεννα στο Kosmos 93.6 & 107

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, ο Kosmos 93.6 & 107 έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα απ’ όλο τον κόσμο.

Jazzy Chrismas. Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και ο Γιάννης Δημητριάδης σάς εύχονται τα πιο Jazzy Chrismas. Τα  γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια παιγμένα και τραγουδισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της τζαζ.

Bluesy Christmas.  O Ιωσήφ Βάγγερ παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα με γνωστά αλλά και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε blues ατμόσφαιρα για όλους που αυτές τις ημέρες νιώθουν ή είναι μόνοι.

Το δώρο των Μάγων. Η Δήμητρα Κακαουνάκη κάνει το γύρο του κόσμου με τραγούδια και ιστορίες Χριστουγέννων.

Latin Christmas.Έλενα Μαράκα μάς ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική, εκεί όπου γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε ψηλές θερμοκρασίες με χορούς και κοντομάνικα.

Afro Christmas. Ο Φώτης Απέργης παρουσιάζει το περίφημο ορατόριο «Μεσσίας», που συνέθεσε ο Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ, όπως διασκεύασε το έργο τού Γερμανού μουσουργού στη σύγχρονη αφροαμερικάνικη μουσική ο Κουίνσι Τζόουνς,  σε μια ευφάνταστη μουσική γιορτή με στοιχεία blues και spiritual, jazz, funk, r&b και hip hop.

World Christmas. Τα χριστουγεννιάτικα έθιμα στον κόσμο είναι όσα και τα αστέρια του ουρανού. O Kώστας Αλαγιάννης  μιλάει γι’ αυτά υπό τους ήχους παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από πολλά σημεία του Χάρτη!

Rockin Christmas. Ο Πέτρος Αδάμ παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα της Rock & Rythm’n’ Blues  μουσικής σκηνής σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σπάνιες ηχογραφήσεις και ιδιαίτερες μελωδίες  μέσα από το πέρασμα των χρόνων.

Dancing Christmas.  Η Ρουμπίνη Σταγκουράκη μάς παρασύρει σ’ ένα χορευτικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Πρωτοχρονιά στο Kosmos 93.6 & 107

Την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020, η νέα χρονιά αρχίζει με την «Ωδική Βοήθεια»: Tα μεσάνυχτα o Γιώργος Μαρκάκης καλωσορίζει το 2020 μ’ ένα δίωρο πρόγραμμα, ενώ στις 10 το πρωί μάς οδηγεί σε όλο τον κόσμο σ’ ένα τετράωρο μουσικό ταξίδι (10:00 – 14:00).

Best Soundtracks: Από τις 14:00 ώς τις 16:00, η Γιώτα Κοτσέτα παρουσιάζει τις καλύτερες μουσικές και τα τραγούδια που ξεχώρισαν από τις ταινίες της χρονιάς που τελείωσε.

Από τις 16:00 ώς τις 18:00, οι ακροατές του Kosmos 93.6 & 107 θα ακούσουν Best of the Fresh: Τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που πέρασε, όπως τα επέλεξε η Μαρία Μαρκουλή στην εκπομπή της «Fresh Unlimited».

Συντονιστείτε στο Kosmos 93,6 και 107

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936