ΕΡΤ – Κ. Βέττα – Γ. Ιωάννου και Νέοι καλλιτέχνες στο «SummERTime»...

ΕΡΤ – Κ. Βέττα – Γ. Ιωάννου και Νέοι καλλιτέχνες στο «SummERTime» 17.07.2016

Καλλιόπη Βέττα – Γιάννης Ιωάννου και Νέοι καλλιτέχνες

στο «SummERTime»

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στις 21:00

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στις 21:00, η Καλλιόπη Βέττα, ο Γιάννης Κ. Ιωάννου, καθώς και Νέοι καλλιτέχνες, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η Καλλιόπη Βέττα από την αρχή της πορείας της, τραγούδησε μόνο την ομορφιά και τον ανθό της ελληνικής και όχι μόνο, τραγουδοποιίας. Ο συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός της Γιάννης Κ. Ιωάννου, ήταν αυτός που στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της, ομορφαίνοντας τα τραγούδια που τραγουδούσε, με την έμπνευσή του να γράφει για τη φωνή της αλλά και να ενορχηστρώνει τα άλμπουμ της. Τραγούδια τους, της εμπιστεύτηκαν η Λορίνα Μακ Κένιτ, ο Νικόλα Πιοβάνι, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός κ.ά.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ παρουσιάζουν μαζί, με τη βοήθεια των μουσικών Φώτη Μυλωνά και Μιγκέν Σελμάνι, τραγούδια-σταθμούς από την 20χρονη παράλληλη  καλλιτεχνική τους διαδρομή. Το μουσικό αυτό ταξίδι, αρχίζει από το τραγούδι «Στο Λιβυκό» (1997) και φτάνει μέχρι το νέο άλμπουμ «Στους δρόμους του Μίκη», όπου η Καλλιόπη Βέττα ερμηνεύει Θεοδωράκη. Επίσης, ο Γιάννης Κ. Ιωάννου παρουσιάζει ορισμένα νέα ανέκδοτα τραγούδια του,  που ερμηνεύει ο ίδιος. 

Η μουσική βραδιά ολοκληρώνεται μ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που παρουσιάζουν Νέοι καλλιτέχνες.

Ειδικότερα, οι Φώτης Ανδρικόπουλος, Βιολέτα Ίκαρη, Νατάσα Καμπαστάνα, Κατερίνα Ζευγαρά, Κώστας Πλατανιάς, συνοδευόμενοι από τον τραγουδοποιό Δημήτρη Καρρά και το συγκρότημά του, ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια του τραγουδοποιού και όχι μόνο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρρά, απαρτίζεται από τους Βαγγέλη Καραπέτρο, Κατερίνα Τεπελένα, Αντώνη Βλάσση και Δημήτρη Τσιμπάνο.

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ –με ελεύθερη είσοδο (δελτία εισόδου στο www.ert.gr)- για ένα δροσερό ταξίδι γεμάτο από μουσικές εκπλήξεις και θετική ενέργεια.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και τη Φωνή της Ελλάδας.

 

Ώρα προσέλευσης 20:30

Kalliopi Vetta 2 ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 17.07.2016 Giannis-k-Ioannou

BETTA - IΩΑΝΝΟΥ