ΕΡΤ – Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Κατερίνα Τσιρίδου στο «SummERTime» 11.07.2016

ΕΡΤ – Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Κατερίνα Τσιρίδου στο «SummERTime» 11.07.2016

Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Κατερίνα Τσιρίδου

στο «SummERTime» 

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 21:00

 

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 21:00, ο Μπάμπης Τσέρτος και η Κατερίνα Τσιρίδου, δύο σπουδαίες φωνές που το ρεπερτόριό τους υπόσχεται όμορφα μουσικά ταξίδια, έρχονται να προστεθούν στην καλοκαιρινή μουσική παρέα της  ΕΡΤ.

«Αυστηρώς ρεμπέτικα» υπόσχεται η Κατερίνα Τσιρίδου,  με τη φωνή, τον μπαγλαμά και σπουδαίους μουσικούς που την πλαισιώνουν, σ’ ένα πρόγραμμα με καλοκαιρινή διάθεση για κέφι και χορό. Ένα μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου. Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου, του Στράτου Παγιουμτζή, του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων.

Μαζί της ο Νίκος Πρωτόπαππας (κιθάρα / τραγούδι), ο Σπύρος Πατράς (μπουζούκι / τραγούδι) και ο Δημήτρης Γκίνης (ακορντεόν).

«Εφ’ όλης της ύλης» είναι ο τίτλος του προγράμματος που θα παρουσιάσει στη συνέχεια ο Mπάμπης Τσέρτος, με τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού αστικού τραγουδιού: σμυρναίικα, ρεμπέτικα, ρετρό, αρχοντορεμπέτικα, λαϊκά και σύγχρονα μελωδικά  τραγούδια.

Μαζί του η Σοφία Μέρμηγκα (κανονάκι / τραγούδι), ο Γιάννης Τσέρτος (πιάνο), ο Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι), ο Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν) και ο Κώστας Τσεκούρας (κιθάρα).

 

 

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ -με ελεύθερη είσοδο- για να απολαύσουμε μία ακόμη όμορφη μελωδική καλοκαιρινή βραδιά.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και τη Φωνή της Ελλάδας.

Ώρα προσέλευσης 20:30

ΤΣΕΡΤΟΣ ΤΣΙΡΙΔΟΥ Δευτέρα%252c 11 ιουλιου