Η Mambo Chick από τη Λιόν στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 29.05.2021

Η Mambo Chick από τη Λιόν στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 29.05.2021

Η Mambo Chick από τη Λιόν

στο Kosmos Lab

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 29 Μαΐου 2021, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Η Mambo Chick από τη Λιόν είναι καλεσμένη στο «Kosmos Lab», το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, στις 24:00. Η Mambo Chick είναι DJ, ραδιοφωνική παραγωγός και μανιώδης συλλέκτρια βινυλίων,  που αντιμετωπίζει τη μουσική με τρέλα, χαμόγελα και αγάπη.

Εξερευνώντας τον tropical ήχο παλαιότερων εποχών, είναι ιδιαίτερα δραστήρια με αυτά που αγαπάει: είναι resident DJ στο La Gravière (Γενεύη), παρουσιάζει εκπομπές με global ρεπερτόριο, αφιερώματα και συνεντεύξεις στα Radio Nova (Γαλλία) και Soho Radio (Αγγλία), ενώ αποτελεί το ήμισυ των Les Diplomates, ένα Tropical DJ Duo που ίδρυσε με τον Jean Toussaint το 2010.

Τα set και οι εκπομπές της αποτελούνται από jazz, theatrical beats, avant garde ηχογραφήσεις, σπάνιο afro groove, oriental διαθέσεις, rara music, deep edo funk, και σπάνιο ηχογραφημένο υλικό.

Εθισμένη με το βινύλιο, η Florence «Mambo Chick» ταξίδεψε σε εξωτικά μέρη για να συναντήσει πολιτισμούς, να γνωρίσει κουλτούρες αλλά και να αποκτήσει σπάνιους δίσκους βινυλίου, επιζητώντας να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Τα αγαπημένα πεδία έρευνας και αναζήτησης για τη Florence περιλαμβάνουν την Κολομβία, τον Άγιο Δομήνικο, το Πράσινο Ακρωτήρι, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Η Mambo Chick γοητεύει με τον επικοινωνιακό ενθουσιασμό της, τη γενναιοδωρία της και την ασυνήθιστη αισθητική της!

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με Nostalgia 77, Boogat, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor, Santi & Tugce κ.ά.

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!