Νεανικά συγκροτήματα παραδοσιακής μουσικής στο Δεύτερο Πρόγραμμα 25 & 26.09.2019

«Η κατάλληλη ώρα»

Νεανικά συγκροτήματα παραδοσιακής μουσικής
στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Ημερομηνία μετάδοσης:  Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου  2019, στις 19:00

«Της τριανταφυλλιάς τα φύλλα» ανθίζουν στο Δεύτερο Πρόγραμμα: Τέσσερις από τις 23 ελπιδοφόρες, νεανικές παρέες που θα συμμετάσχουν στην ομώνυμη, 2η Συνάντηση Νέων Συγκροτημάτων Παραδοσιακής Μουσικής, θα παίξουν και θα τραγουδήσουν σήμερα Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στην εκπομπή του Φώτη Απέργη «Η κατάλληλη ώρα». Είναι «παιδιά» της Δόμνας Σαμίου και του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Δημοτικής Μουσικής που εκείνη ίδρυσε, ο οποίος, μαζί με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οργανώνει τη μουσική συνάντηση.

Τα συγκροτήματα «Πεντάηχον», «Αθιβολές», «The Worksongs Project» και «Αλάσια Τριο», θα έρθουν στο στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος μαζί με τα βιολιά, τα ούτια, τα λαούτα, τις λύρες, τα σαντούρια και τα μαντολίνα τους, για να μιλήσουν για τη δική τους φρέσκια ματιά στην παραδοσιακή μας μουσική και να μας συνεπάρουν με μπάλους, κοντυλιές, αλλά και λαϊκά τραγούδια της δουλειάς από διαφορετικές χώρες.

Επιμέλεια- παρουσίαση εκπομπής: Φώτης Απέργης

Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9!

Info:

Τετάρτη 25  & Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19:00

Εκπομπή: «Η κατάλληλη ώρα»

Νεανικά συγκροτήματα παραδοσιακής μουσικής

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero