Οι Synapson από το Παρίσι σε αποκλειστική συνεργασία με το «Kosmos Lab»...

Οι Synapson από το Παρίσι σε αποκλειστική συνεργασία με το «Kosmos Lab» | Σάββατο 02.04.2022

Οι Synapson από το Παρίσι σε αποκλειστική συνεργασία
με το «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στις 24:00

Το «Kosmos Lab» εγκαινιάζει την αποκλειστική συνεργασία με τους Synapson, για μια σειρά από mixtapes που το σχήμα αποκαλεί «The Global Boom Clap». Το mixset περιλαμβάνει ανακαλύψεις των Synapson από τις πιο «φρέσκιες» κυκλοφορίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή και θα μεταδίδεται μία φορά το μήνα, από επιλεγμένους διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς του κόσμου και στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Kosmos, ξεκινώντας από το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 24:00.

Μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ «Global Musique vol.1» το διάσημο, πλέον, ντουέτο των Γάλλων DJ και παραγωγών Alex & Paul, οι Synapson (Alexandre Chiere πλήκτρα, σαξόφωνο, beat-making και φωνητικά και Paul Cucuron ντραμς, scratch, παραγωγή και μίξη), αγκαλιάζουν ακόμη πιο θερμά τις μουσικές τού κόσμου προσθέτοντας ρυθμικούς electro, nu disco, afrotronic και house-funk παλμούς. Οι συνεργασίες τους με τις «φωνές του κόσμου», όπως λέγονται, περιλαμβάνουν ονόματα όπως την Oumou Sangaré με την υπέροχη φωνή από το Μάλι, τη γεννημένη στην Ανγκόλα και μεγαλωμένη στην Πορτογαλία Pongo, τη Γαλλίδα Anna Kova, τον Λονδρέζο L.Marshall, τον αείμνηστο Victor Démé από την Μπουρκίνα Φάσο, τη Βραζιλιάνα Flavia Coelho, τον Σενεγαλέζο Lass, την Αϊτινής καταγωγής Καναδέζα Dominique Fils-Aimé κ.ά. To «Global music tour» των Synapson για το 2022 περιλαμβάνει εκτός πολλών άλλων σταθμών, το Festival Garorock 2022 (Γαλλία), και το Venoge Festival 2022 (Ελβετία) στο ίδιο stage με τους Bob Sinclar, Bon Entendeur, Faithless και Ofenbach.

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Jazzanova, Synapson, Vito Lalinga, DJ Marble, Osunlada κ.ά.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!