Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Θανάση Θεοχαρόπουλου 26.08.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Θανάση Θεοχαρόπουλου 26.08.2016

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

«Υπάρχει δικαστική διερεύνηση για την υπόθεση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και συνεπώς σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη και την ανεξαρτησία της και πρέπει και η ίδια να προστατεύει το ρόλο της», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Μαρία Γεωργίου, ο προέδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Η κρίση έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια την κρίση. Η κρίση σε σημαντικό βαθμό οφείλεται στην ασκούμενη πολιτική της ΝΔ την περίοδο 2004-2009, κυρίως την περίοδο 2007-2009, όπου τα ελλείμματα έφτασαν σε διψήφια ποσοστά. Αυτή είναι μία πραγματικότητα που όσο δεν την κατανοεί το πολιτικό σύστημα, τόσο δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει», επισήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο προέδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε ότι «χρειάζεται να μπει τάξη στο άναρχο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά η κυβέρνηση δεν κάνει αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν στην ψηφιακή εποχή να μιλάμε για 4 μόνο άδειες. Θα μπορούσαν να μπουν περισσότεροι παίκτες με προϋποθέσεις και η αγορά θα έδειχνε πόσοι μπορούν να αντέξουν».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2bLAc8K