Το «Safe Water Sports» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 27.06.2020

Το «Safe Water Sports» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 27.06.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, στις 15:00
Το «Safe Water Sports» στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Η Ελίζα Καραμπετιάν – Νικοτιάν,  υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Safe Water Sports», είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Η Ελίζα Καραμπετιάν – Νικοτιάν παρουσιάζει το έργο και τους βασικούς άξονες δραστηριοποίησης της εθελοντικής πρωτοβουλίας «Safe Water Sports», όπως η δημιουργία του 1ου Παρατηρητηρίου Ατυχημάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και τη Λιμενική Αρχή, αλλά και η νέα ενημερωτική καμπάνια για την ασφάλεια στη θάλασσα των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Ακόμη, μιλάει για τις νομοθετικές και οργανωτικές πρωτοβουλίες ενίσχυσης του ευρύτερου θεσμικού πλαισίου που συνδέεται με την υδάτινη ασφάλεια, την εκπαίδευση παιδιών και νέων στα σχολεία και την πιστοποίηση επιχειρήσεων θαλασσίων σπορ με το πρότυπο «Certified Quality».

Σκοπός του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Safe Water Sports», που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015, είναι η ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό, στα υδάτινα σπορ και στις δραστηριότητες αναψυχής.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«Safe Water Sports» / Ελίζα Καραμπετιάν – Νικοτιάν

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert