Τρίτο Πρόγραμμα – Live ρεσιτάλ πιάνου της Νεφέλης Μούσουρα στο Studio Ε...

Τρίτο Πρόγραμμα – Live ρεσιτάλ πιάνου της Νεφέλης Μούσουρα στο Studio Ε 29.11.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Τρίτη και 3 μ.μ. στο Τρίτο»

Συναυλίες με κοινό, σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση

Ρεσιτάλ πιάνου της Νεφέλης Μούσουρα

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, ώρα 15:00

 

Η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει τη σύγχρονη κλασική σκηνή, συνθέτες και ερμηνευτές, δίνοντας την ευκαιρία σε καταξιωμένους σολίστ, αλλά και ταλαντούχους νέους μουσικούς, να παρουσιάσουν την πιο πρόσφατη δουλειά τους, σε ρεπερτόριο χωρίς σύνορα εποχής, ύφους και φόρμας, με τη φροντίδα του τμήματος ηχογραφήσεων των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Τρίτο Πρόγραμμα κάθε Τρίτη στις 3 το μεσημέρι, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, πραγματοποιεί συναυλίες –παρουσία κοινού– με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να προσφέρουν την Τέχνη τους, σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση.

Ειδικότερα, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00, στο Στούντιο Ε του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, η πολυβραβευμένη Ελληνίδα πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε και τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στο περίφημο Mozarteum του Salzburg, παρουσιάζει έργα Μότσαρτ, Σούμαν και Σοπέν.

Συγκεκριμένα, η νεαρή σολίστ ερμηνεύει τα έργα:

Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ: Παραλλαγές στην παιδική μελωδία «Ah vous dirais je maman» σε ντο μείζονα, Κ 265 και Φαντασία σε ντο ελάσσονα, Κ 475.

Ρόμπερτ Σούμαν: Καρναβάλι, έργο 9.

Φρεντερίκ Σοπέν: Andante Spianato e Grande Polonaise Brillante, έργο 22.

Το ρεσιτάλ παρουσιάζει η Τζουλιέττα Καρόρη.

Η είσοδος για το κοινό, που επιθυμεί να παρακολουθήσει το ρεσιτάλ, είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις κατά προτεραιότητα, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για προσκλήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 6066807 ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trito@ert.gr

Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9!

 Info:

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00

«Τρίτη και 3 μ.μ. στο Τρίτο»

Συναυλίες με κοινό, σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση

Ρεσιτάλ πιάνου της Νεφέλης Μούσουρα

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma