Γ. Κιμούλης, Δ. Τάρλοου & Γ. Στάνκογλου στο «Art Week» της ΕΡΤ2...

Γ. Κιμούλης, Δ. Τάρλοου & Γ. Στάνκογλου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 13.11.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, στις 21:00
Εκπομπή 4η: «Γιώργος Κιμούλης,
Δημήτρης Τάρλοου – Γιάννης Στάνκογλου»

Η Λένα Αρώνη υποδέχεται στο «Art Week» τον Γιώργο Κιμούλη για μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη. Με αφορμή το ανέβασμα του έργου «Ο Θείος Βάνιας» του Α. Τσέχοφ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο σημαντικός ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, για παραίτηση, συναισθηματική κόπωση, για ένταση και ευγένεια.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί μία ακόμη αποκλειστικότητα: τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου και τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου. Συζητούν, με αφορμή τον «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση. Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για τη σημασία της προσωπικής σύνδεσης με το έργο και το πώς ερμηνεύουν την αποξένωση. Επίσης, μιλούν για το θέατρο ως σημείο συνάντησης και μοιράσματος πνευματικού πλούτου με το κοινό.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Στάθης Ρέππας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.