Μπέττυ Αρβανίτη, Δημήτρης Καραντζάς & Άρης Λεμπεσόπουλος στο «Art Week» της...

Μπέττυ Αρβανίτη, Δημήτρης Καραντζάς & Άρης Λεμπεσόπουλος στο «Art Week» της ΕΡΤ2 11.12.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:30
«Μπέττυ Αρβανίτη – Δημήτρης Καραντζάς, Άρης Λεμπεσόπουλος»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Λένα Αρώνη συνομιλεί με την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, για τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς, την αφοσίωση στο θέατρο και τη συνεργασία τους.

Στο δεύτερο μέρος, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί τον Άρη Λεμπεσόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή του, για τα στοιχεία του χαρακτήρα του και πώς πορεύτηκε μ’ αυτά, για τα οικεία και τα ανείπωτα της σχέσης του κοινού με τους ηθοποιούς.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου.