Μ. Ναυπλιώτου, Οδ. Παπασπηλιόπουλος & Γ. Χατζιδάκις στο «Art Week» της ΕΡΤ2...

Μ. Ναυπλιώτου, Οδ. Παπασπηλιόπουλος & Γ. Χατζιδάκις στο «Art Week» της ΕΡΤ2 06.11.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στις 21:00
Εκπομπή 3η: «Μαρία Ναυπλιώτου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος,
Γιώργος Χατζιδάκις»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη συναντά τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο για μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη. Συζητούν για το ανέβασμα του έργου «Master Class» του Terrence McNally. Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για το πώς προσέγγισαν τον ψυχισμό της Μαρίας Κάλλας, την επαφή με τους ανθρώπους που συνεργάζονται και το πόσο μικρή σχέση έχει η φιλοδοξία με την ευτυχία.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Γιώργο Χατζιδάκι, για μία επίσης, αποκλειστική συνέντευξη. Με αφορμή την παρουσίαση από την Εθνική Λυρική Σκηνή του έργου «Magnus Eroticus», συζητούν για την προσωπικότητα και το αποτύπωμα του Μάνου Χατζιδάκι, για τη διαχείριση του έργου του, τις βαθύτερες ανησυχίες του, την καλλιτεχνική και προσωπική συγκρότησή του.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Στάθης Ρέππας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.