Οι θρυλικοί «Peaky Blinders» επιστρέφουν στην ΕΡΤ1 22.11.2018

Οι θρυλικοί «Peaky Blinders» επιστρέφουν στην ΕΡΤ1 22.11.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Peaky Blinders»

O Τόμι Σέλμπι  θα δώσει την τελική μάχη του;

Τον τέταρτο κύκλο της δραματικής γκαγκστερικής σειράς εποχής «Peaky Blinders», παραγωγής Αγγλίας 2017, που κάνει έναρξη την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00, μεταδίδει σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση η ΕΡΤ1.

Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ. Δημιουργός της σειράς είναι ο Στίβεν Νάιτ.

Στον τέταρτο κύκλο, στο έπος του Στίβεν Νάιτ στο Μπέρμιγχαμ, η ένταση κορυφώνεται.
Δεκέμβριος 1925. Ο Τόμι  Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) έχει αποκτήσει πρωτοφανή νομιμότητα.
Ο πρώην γκάγκστερ είναι μόνος, αποξενωμένος από την οικογένειά του και με επίκεντρο μόνο την επιχείρησή του. Όταν λαμβάνει μια μυστηριώδη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τόμι αντιλαμβάνεται ότι η οικογένεια Σέλμπι κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Καθώς ο εχθρός πλησιάζει, ο Tόμι φεύγει από την εξοχική του κατοικία και επιστρέφει στο μόνο ασφαλές μέρος που ξέρει: στη μικρή παραγκούπολη του Μπέρμιγχαμ, όπου μεγάλωσε. Αντιμέτωπη  με τη μεγαλύτερη απειλή από ποτέ, η οικογένεια Σέλμπι πρέπει να βρει έναν τρόπο να βάλει τις διαφορές κατά μέρος, να συνεργαστεί, να πάρει τα όπλα και να αγωνιστεί για την επιβίωσή της.

Με ένα εξαιρετικό καστ  που αποτελείται από τον Κίλιαν Μέρφι, την Έλεν ΜακΚρόρι, τον Πολ Άντερσον, τον Άινταν Γκίλεν, τον Άντριεν Μπρόντι και τον Tομ Χάρντι, οι «Peaky Blinders» επιστρέφουν με εκδικητική διάθεση!

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στις 22:00
Έναρξη Δ΄ Κύκλου – Επεισόδιο 1ο:  «H θηλιά»

Ο Άρθουρ, ο Τζον, ο Μάικλ και η Πόλι γλιτώνουν τελευταία στιγμή από την κρεμάλα με την αναστολή του Τόμι. Τα Χριστούγεννα του 1925 τους βρίσκουν αποξενωμένους και τον καθένα βυθισμένο στα δικά του προβλήματα, μέχρι που ο καθένας τους παίρνει ένα γράμμα από τον Τσανγκρέτα, νονό της Σικελιάνικης Μαφίας που τους καταδικάζει σε θάνατο, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Έιντζελ και του Βιντσέντε.

Ο Τόμι επιμένει να περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων όλοι μαζί για να είναι προστατευμένοι, μέχρι που μαθαίνει ότι οι απόπειρες δολοφονίας θα γίνουν ανήμερα τα Χριστούγεννα και προσπαθεί να ειδοποιήσει την οικογένειά του. Ο Τζον και ο Μάικλ που πηγαίνουν να πάρουν όσους δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει ο Τόμι πέφτουν σε ενέδρα.