ΕΡΤ2 – Ο Γ. Μιχαλακόπουλος και η Π. Βουλγαράκη στο «Art Week»...

ΕΡΤ2 – Ο Γ. Μιχαλακόπουλος και η Π. Βουλγαράκη στο «Art Week» 30.10.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώρα 21:00
(Νέος Κύκλος) – Εκπομπή 2η: «Γιώργος Μιχαλακόπουλος – Παυλίνα Βουλγαράκη»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλάει για το έργο «Το Τίμημα» του Άρθουρ Μίλερ, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, καθώς και για όλη την πορεία του. Για τα εφόδια που πήρε από τους γονείς του, από τον Κάρολο Κουν, για τη μανία να κυνηγά την αλήθεια και όχι την πόζα, για τον σεβασμό στο κοινό.

Στο δεύτερο μέρος, η Λένα Αρώνη υποδέχεται την Παυλίνα Βουλγαράκη. Η νέα ερμηνεύτρια μιλάει για τη σχέση της με τη μουσική, τα βήματα και για τις επιλογές που την οδήγησαν στην καλλιτεχνική πορεία της μέχρι σήμερα.