ΕΡΤ2 – Ο Κώστας Τσόκλης στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής...

ΕΡΤ2 – Ο Κώστας Τσόκλης στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «Art Week» 24.10.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ώρα 21:00
(Νέος Κύκλος) – Εκπομπή 1η: «Κώστας Τσόκλης»

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «Art Week», την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί τον Κώστα Τσόκλη. O διεθνής εικαστικός μιλάει για ολόκληρη την καλλιτεχνική και προσωπική διαδρομή του. Για τις ανοιχτές πόρτες της Τέχνης, τη «Ζωντανή Ζωγραφική», για την εξέλιξη σε αντίθεση με τον εφησυχασμό, την αγάπη για το γράψιμο, για πνευματικά κέρδη και απώλειες, τον φόβο της ευτυχίας, για λύτρωση και ελπίδα.