ΕΡΤ2 – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα...

ΕΡΤ2 – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 23-26.07.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνίες μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018,
έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στις 24:00.

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στις 23:00

Επεισόδιο 57o. Ο Τέλο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα της Άννας Μαρία και την σχέση του με τον Εσκομπάρ, όπως και τα όσα συνέβησαν με την δραπέτευση του JJ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στις 23:00

Επεισόδιο 58ο. Ο JJ αποφασίζει να καταπατήσει τη συμφωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και συμμαχεί με τον «Κύριο των αιθέρων», καθώς η συμμαχία αυτή θα του αποφέρει δύναμη και χρήματα. Στο μεταξύ, η Νένα Χιμένα και ο Τίτο δολοφονούνται, επειδή έχουν αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες για τους αντάρτες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, στις 24:00

Επεισόδιο 59ο. Ο JJ ανακαλύπτει το τσιπ εντοπισμού που έχει στο σώμα του και με τη βοήθεια ενός χειρουργού καταφέρνει να το αφαιρέσει και να το σκάσει. Όμως, η σύλληψη του Μανουέλ Σεράνο θα θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στις 24:00

Επεισόδιο 60ό (τελευταίο). Πριν από τη δολοφονία του, ο Μανουέλ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τοποθεσία του JJ. Για να γλιτώσει το θάνατο, ο JJ αποφασίζει να παραδοθεί. Στο τέλος, ο JJ θα πληρώσει για τα εγκλήματά του με τον εγκλεισμό του στη χειρότερη φυλακή της χώρας.