«1.000 Χρώματα του Χρήστου» – Πρεμιέρα νέας καθημερινής παιδικής εκπομπής στην ΕΡΤ2...

«1.000 Χρώματα του Χρήστου» – Πρεμιέρα νέας καθημερινής παιδικής εκπομπής στην ΕΡΤ2 08.04.2019

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  
«1.000 Χρώματα του Χρήστου»
Με τον Χρήστο Δημόπουλο
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και κάθε μέρα, στις 14:30

Τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου», τη νέα παιδική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14:30,  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Για όσους αγάπησαν το «Ουράνιο Τόξο», τη βραβευμένη παιδική εκπομπή της ΕΡΤ, έχουμε καλά νέα. Ο Χρήστος Δημόπουλος επιστρέφει! Ο άνθρωπος που μας κρατούσε συντροφιά 15 ολόκληρα χρόνια, ξεκινά μέσα στον Απρίλιο μια νέα εκπομπή για παιδιά, αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά.

Τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου» είναι μια εκπομπή που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο στα όσα ζοφερά συμβαίνουν γύρω μας, να γίνει μια όαση αισιοδοξίας για όλους.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, παρέα με τα παιδιά, κάνει κατασκευές, προτείνει ποιοτικά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες, διαβάζει γράμματα και e-mail, δείχνει μικρά βίντεο που του στέλνουν και συνδέεται με τον καθηγητή Ήπιο Θερμοκήπιο, ο οποίος ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο και μας γνωρίζει τις πόλεις όπου έζησε τις απίθανες περιπέτειές του.

Τα παιδιά που έρχονται στο στούντιο ανοίγουν, με το μοναδικό τους τρόπο, ένα παράθυρο απ’ όπου τρυπώνουν το γέλιο, η τρυφερότητα, η αλήθεια κι η ελπίδα.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Χρήστος Δημόπουλος.

Σκηνοθεσία: Λίλα Μώκου.

Σκηνικά: Ελένη Νανοπούλου.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Γαγάνης.

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.

Εκτέλεση παραγωγής: RGB Studios.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.