Ανακαλύψτε το ERT VR

Ανακαλύψτε το ERT VR

Ανακαλύψτε το ERT VR

ΟΔΗΓΟΣ VR

H ΕΡΤ εγκαινιάζει την εποχή της εικονικής πραγματικότητας, με ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη: το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Οι κάτοχοι «έξυπνων τηλεφώνων» και tablets μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή ERT VR, μέσω της οποίας, μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες σαν να βρίσκονται μέσα στα γήπεδα της Ρωσίας, να επιλέξουν κάμερα ώστε να έχουν τη γωνία θέασης που επιθυμούν αλλά και να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά για τις ομάδες και τους παίκτες.

H εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας και όλο το περιεχόμενο διατίθενται ελεύθερα, δωρεάν από το ψηφιακό κατάστημα εφαρμογών όλων των δημοφιλών λειτουργικών συστημάτων.

– Απολαμβάνουμε τους αγώνες σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας από τις κάμερες που εμείς θέλουμε.

– Δίνεται η δυνατότητα επιλογής γωνίας θέασης σε πραγματικό χρόνο, από 5 κάμερες στην απευθείας μετάδοση και από 16 κάμερες στα highlights των αγώνων.

– Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά σε πλάνο 180 μοιρών.

– Κάθε αναμέτρηση συνοδεύεται από βίντεο 360 μοιρών, στατιστικά στοιχεία, γραφικά και χρήσιμες πληροφορίες που επικαιροποιούνται σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή ERT VR στους κάτωθι συνδέσμους, ή πληκτρολογώντας «ERT VR» στην αναζήτηση του καταστήματος εφαρμογών της συσκευής σας:

Προϋποθέσεις συμβατότητας:

iOS
Λειτουργικό σύστημα: iOS 10.0+

Συσκευή: iPhone 5S +

Android
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+

Συσκευή: Πρέπει να υποστηρίζεται από Android 5.0+ ΚΑΙ να πληροί τις κάτωθι προϋποθέσεις:
– Να χειρίζεται Texture Compression

– Να έχει ενσωματωμένο γυροσκόπιο

– Να υποστηρίζει εφαρμογές VR

Samsung Gear VR

Υποστηρίζονται οι κάτωθι συσκευές:

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy A8+ (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy Note FE

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6

Εάν η φορητή σας συσκευή δεν έχει γυροσκόπιο ή δεν υποστηρίζει εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας, τότε δεν μπορεί να υποστηρίξει την εφαρμογή ΕΡΤ VR. Ωστόσο, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΡΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο (δυνατότητα θέασης από 5 διαφορετικές κάμερες σε ζωντανή μετάδοση και 16 στο video on demand, στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, matchcast), από το website fifaworldcup2018.ert.gr το οποίο είναι διαθέσιμο και σε φορητές συσκευές και στην υβριδική ERT Hybrid.

Για αντιμετώπιση προβλημάτων πατήστε εδώ