«Deadly Dinosaurs» – Νέα συγκλονιστική σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2 04-08.03.2019

«Deadly Dinosaurs» – Νέα συγκλονιστική σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2 04-08.03.2019

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
  Α΄  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Deadly Dinosaurs»

Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις 11:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε  Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– τη νέα συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Dinosaurs», παραγωγής Aγγλίας (BBC) 2018.

Ο βραβευμένος παρουσιαστής Στιβ Μπάκσαλ θα μας ξεναγήσει σ’ αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ για να γνωρίσουμε τα πιο θανατηφόρα, τα πιο άγρια πλάσματα που περπάτησαν ποτέ πάνω στη Γη: τους δεινόσαυρους.

Σαγόνια που κόβουν σαν ξυράφια, κεφάλια που πέφτουν σαν πελέκεις  και γιγαντιαίες ουρές που συντρίβουν τα πάντα στο πέρασμά τους, σ’ έναν διαγωνισμό για τον πιο τρομακτικό δεινόσαυρο που έζησε ποτέ.

Ο Στιβ από τη «δεινοσαυροφωλιά» του ζωντανεύει τους δεινόσαυρους με τεχνολογία αιχμής, ενώ εκτός εργαστηρίου το θέαμα θα γίνει απολαυστικό με μια σειρά από εντυπωσιακά γυρίσματα.

Καταδιωκτικά αεροπλάνα, τανκς, ελικόπτερα, τεράστια φορτηγά μπαίνουν στο παιχνίδι για να μας δείξουν τη δύναμη των αγαπημένων δεινοσαύρων του Στιβ.

Νομίζετε πως ξέρετε τους δεινόσαυρους; Ξανασκεφτείτε το.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, στις 11:00

Επεισόδιο 1ο: «Η Γη των γιγάντων»

(Land of Giants)

Ο βραβευμένος παρουσιαστής Στιβ Μπάκσαλ θα μας δείξει τα μεγαλύτερα ζώα που περπάτησαν ποτέ στη Γη! Θα μας συστήσει τον Αργεντινόσαυρο – ένα ζώο τόσο μεγάλο που μέχρι και τα περιττώματά του ήταν θανατηφόρα!

Αν νομίζετε όμως πως αυτός ο δεινόσαυρος ήταν ο μεγαλύτερος, ο Στιβ θα στέψει νικητή ένα άλλο ζώο, με απίθανα γραφιστικά που περιλαμβάνουν τη διάλυση ενός πιάνου, έναν πυροσβεστικό σωλήνα ανάποδα και την πιο ισχυρή καρδιά στο βασίλειο των ζώων!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, στις 11:00

Επεισόδιο 2ο: «Άγριοι υπερασπιστές»

(Deadly Defenders)

Κατά την Ιουρασική (γνωστή ως Τζουράσικ, από την ταινία του Σπίλμπεργκ!) περίοδο ζούσαν οι πιο αιμοσταγείς και βίαιοι κυνηγοί που είδε ποτέ ο κόσμος.

Για να επιβιώσουν, τα χορτοφάγα έπρεπε να αμυνθούν και ο Στιβ μάς συστήνει τους πιο άγριους υπερασπιστές των δεινοσαύρων. Θα γνωρίσουμε τον οπλισμένο σαν αστακό Νοδόσαυρο, θα μας δείξει με ρομπότ τι μπορούσε να κάνει η ουρά του Αγκυλόσαυρου και άλλα!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στις 11:00

Επεισόδιο 3ο: «Ο βασιλιάς των δολοφόνων»

(King of the Killers)

Ο Στιβ έχει αποστολή να βρει τον πιο επικίνδυνο δεινόσαυρο όλων των εποχών. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επικά πειράματα, θα στέψει τον βασιλιά των δολοφόνων!

Θα γνωρίσουμε τον Τυραννόσαυρο Ρεξ, τον Αλλόσαυρο και ο Στιβ θα πάει μέχρι και στη μεγαλύτερη δεξαμενή της Βρετανίας  για να δείξει το απίστευτο μέγεθος και τη δύναμη του Σπινόσαυρου! Ποιο όμως από αυτά τα τερατώδη αρπακτικά θα κυριαρχήσει;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 11:00

Επεισόδιο 4ο: «Φρικιό ή μοναδικός;»

(Freak or Unique?)

Ο Στιβ φρικάρει κι αυτός, προσπαθώντας να εντοπίσει τον πιο παράξενο δεινόσαυρο που έζησε ποτέ!

Ξεκινά με τον Γιγαντοράπτορα – έναν γίγαντα 8 μέτρα, που έκανε τα μεγαλύτερα αυγά στην Ιστορία. Έπειτα συναντά τον μικροσκοπικό Μαγιαρόσαυρο.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, εστιάζει σ’ έναν δεινόσαυρο που εξόντωνε τους αντιπάλους του με κεφαλιές!

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 11:00

Επεισόδιο 5ο: «Οι βασιλιάδες του ουρανού»

(Kings of the Sky)

Ο Στιβ στο επεισόδιο αυτό ανακαλύπτει πώς είναι να είσαι ο τρόμος από τους ουρανούς και δεν είναι απλό πράγμα. Δένεται σε μία από τις πιο γρήγορες αεροδυναμικές σήραγγες της Αγγλίας, όπου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν Μικροράπτορα.

Έπειτα γίνεται πράσινος (κυριολεκτικά), καθώς πετά μ’ ένα μικρό αεροπλάνο και τέλος, το βαρύ πυροβολικό του είναι  ο Χατζεγκοπτέρυξ, όπου ο Στιβ ζει μία ακόμα φρίκη από το παρελθόν!