Εορταστικό «Art Week» στην ΕΡΤ2 25.12.2018

Εορταστικό «Art Week» στην ΕΡΤ2 25.12.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:00
«Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιάννης Κότσιρας & Βίκυ Σταυροπούλου – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης»

Χριστουγεννιάτικο, γιορτινό «Art Week» με ξεχωριστούς καλεσμένους σε αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές, που αυτή την περίοδο είναι καλλιτεχνικά συνοδοιπόροι, μιλούν για τη συνεργασία τους στην Ακτή Πειραιώς με τίτλο «Δυνατά κάθε φορά», την ιδιαίτερη σχέση τους, την αξία του μοιράσματος και της αγάπης.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Οι δύο καλλιτέχνες, που για ακόμη μία σεζόν συνεργάζονται θεατρικά με την κωμωδία του  Georges Feydeau «Πουλιά στον αέρα» στο θέατρο «Αλίκη», μιλούν αποκλειστικά στη Λένα Αρώνη και φέρνουν στο εορταστικό «Art Week» τη θετική ενέργεια της μακροχρόνιας φιλίας τους.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.