ΕΡΤ1 – «ART WEEK» 10.07.2016

ΕΡΤ1 – «ART WEEK» 10.07.2016

«ART WEEK»

Με τη Λένα Αρώνη

 Το «Art Week» επιλέγει και καταγράφει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές δράσεις στην Ελλάδα σήμερα.

Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στη λογοτεχνία και την ποίηση, στη μουσική, στα εικαστικά, στο χορό και τον κινηματογράφο.

Η Λένα Αρώνη συναντά δημιουργικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συζητεί μαζί τους για τον προσωπικό τους τρόπο δημιουργίας και έκφρασης.

Μουσικοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, εικαστικοί, άνθρωποι που έχουν χαράξει τα δικά τους μονοπάτια στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, μιλούν για την πιο πρόσφατη δουλειά τους.

Δραστήριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι με επιμονή και αφοσίωση αναδεικνύουν το δημιουργικό ρυθμό της ελληνικής Τέχνης σήμερα, εμπλουτίζοντας με το έργο τους τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, στις 17:00

«Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Δήμητρα Ματσούκα – Γιάννης Κακλέας, 

Δημήτρης Λιγνάδης»

Πρώτοι καλεσμένοι στο «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στις 5 το απόγευμα, είναι οι Γιάννης Κακλέας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Δήμητρα Ματσούκα. Οι συντελεστές της δημοφιλούς παράστασης «Συρανό», μιλούν στη Λένα Αρώνη για το έργο με το οποίο θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος της Λένας Αρώνη είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος μιλάει για την καλλιτεχνική διαδρομή του, καθώς και για την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, την παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, του ΚΘΒΕ και του ΘΟΚ, η οποία θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

D_LIGNADIS_L_ARONI KAKLEAS_ XARALABOPOULOS_ MATSOUKA_ ARONI