ΕΡΤ1 – «ART WEEK» 17.07.2016

ΕΡΤ1 – «ART WEEK» 17.07.2016

«ART WEEK»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» επιλέγει και καταγράφει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές δράσεις στην Ελλάδα σήμερα.

Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στη λογοτεχνία και την ποίηση, στη μουσική, στα εικαστικά, στο χορό και τον κινηματογράφο.

Η Λένα Αρώνη συναντά δημιουργικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συζητεί μαζί τους για τον προσωπικό τους τρόπο δημιουργίας και έκφρασης.

Μουσικοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, εικαστικοί, άνθρωποι που έχουν χαράξει τα δικά τους μονοπάτια στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, μιλούν για την πιο πρόσφατη δουλειά τους.

Δραστήριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι με επιμονή και αφοσίωση αναδεικνύουν το δημιουργικό ρυθμό της ελληνικής Τέχνης σήμερα, εμπλουτίζοντας με το έργο τους τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στις 17:00

«Μιχαήλ Μαρμαρινός – Αιμίλιος Χειλάκης –  Μιχάλης Δέλτα»

Πρώτοι καλεσμένοι στο «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στις 5 το απόγευμα, είναι ο Μιχαήλ Μαρμαρινός με τον Αιμίλιο Χειλάκη, οι οποίοι μοιράζονται τον τρόπο «ανάγνωσης» της «Λυσιστράτης» του Αριστοφάνη.

Στη συνέχεια, ο μουσικός Μιχάλης Δέλτα μιλάει στη Λένα Αρώνη για την καινούργια δισκογραφική δουλειά του και το βιβλίο του «Το Φως των Λέξεων».

 MARMARINOS_XEILAKIS_ARONI_sm MIKAEL_DELTA_L_ARONI