ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στα 80’s»  22.02.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στα 80’s»  22.02.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στα 80’s»

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με οικοδεσπότες τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, μας προσκαλεί σ’ ένα μεγάλο πάρτι, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80!

Στη λίστα, επιτυχίες που σε κάποιους θα θυμίσουν την εφηβεία τους και σε άλλους μια πρόσφατη έξοδό τους, αφού έμειναν διαχρονικές και παίζουν στη διαπασών ακόμα και σήμερα!

Συντονιστείτε στην ΕΡΤ1, σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, αισιοδοξία και ανεμελιά, με επιρροές ντίσκο, ροκ, rock ‘n’ roll, αλλά και βαριές λαϊκές, με πολύ χορό και τραγούδι.

Μαζί μας η Ελπίδα, η οποία με αστείρευτη ενέργεια και ζωντάνια μιας άλλης δεκαετίας, τραγουδά αγαπημένα κομμάτια και μοιράζεται μαζί μας, όλα όσα θυμάται και χαρακτηρίζουν τα 80’s. Ο Βαγγέλης Γερμανός, που άφησε το στίγμα του με τις επιτυχίες του από τότε έως σήμερα, χαρίζει υπέροχες στιγμές με την κιθάρα και τη φωνή του. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μάς βάζει στο κλίμα του λαϊκού πάλκου της εποχής. Το ίδιο και ο Γιώργος Σαρρής, που όλοι γνωρίσαμε με τους Ζιγκ Ζαγκ, αλλά και η Νέλλη Γκίνη, που πρωταγωνίστησε την εποχή αυτή ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, όπως η Χρύσπα, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μιρέλα Πάχου, η Idra Kayne, η Τάνια Καρρά και ο Παναγιώτης Ρεντετάκος, δίνουν το «παρών» στο μεγάλο μας πάρτι και αποδεικνύουν ότι τα 80’s δεν τελείωσαν μαζί με τη δεκαετία.

Ακόμη, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι οι ηθοποιοί Μέλπω Κωστή, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Μπιλάλη, Γιώτα Τσιότσκα, Γιώργος Μπανταδάκης, Ιωάννα Δαρμή, Ρόμυ Βασιλειάδη, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Παύλος Πιέρρος, οι σκηνοθέτες Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη και Εμμάνουελ Μανιός, καθώς και η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.