ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στα λογοκριμένα τραγούδια»  14.03.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στα λογοκριμένα τραγούδια»  14.03.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στα λογοκριμένα τραγούδια»

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα λογοκριμένα τραγούδια.

Συντονιστείτε λοιπόν στην ΕΡΤ1, για μία αναδρομή στα 50 χρόνια μουσικής λογοκρισίας στην Ελλάδα, από το ρεμπέτικο μέχρι το λαϊκό και αστικό τραγούδι.

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντούν το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων και ερμηνεύουν τραγούδια που υπέστησαν λογοκρισία από το 1937 μέχρι τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης, αλλά και λίγο αργότερα, τα οποία υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Διονύσης Σαββόπουλος κ.ά.

Στο μικρόφωνο και η Αναστασία Μουτσάτσου αλλά και οι νεότεροι ερμηνευτές Πάνος Παπαϊωάννου και Θοδωρής Νικολάου.

Στην παρέα, οι ηθοποιοί Στράτος Τζώρτζογλου, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Άρης Λάσκος, Άνδρη Θεοδότου, Νέστωρ Κοψιδάς, Τατιάνα Μελίδου, Βαγγέλης Παπαδάκης, Βάλλη Μαυρίδου, Βαγγέλης Ζάππας, Αντώνης Βαρθαλίτης, Δημήτρης Καμπόλης, καθώς και οι Παναγιώτης Κουντουράς, Σίσσυ Βλαχογιάννη και Γιώργος Μπακάλης.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Άγγελος Ηλίας.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.