ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο Γιώργο Κατσαρό»  25.01.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο Γιώργο Κατσαρό»  25.01.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στο Γιώργο Κατσαρό» 

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, τιμά τον μεγάλο συνθέτη, Γιώργο Κατσαρό.

Από τα λαϊκά στην τζαζ και από το τανγκό στο ζεϊμπέκικο, ο αισθαντικός δημιουργός, εδώ και πενήντα χρόνια, μας ταξιδεύει στους μουσικούς του δρόμους, με όχημα ένα σαξόφωνό και οδηγό το έργο του!

Μαζί μας η Κλειώ Δενάρδου, ο Ηλίας Κλωναρίδης, η Λένα Αλκαίου, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και, βέβαια, οι υπέροχοι ερμηνευτές, που πλαισιώνουν τον μαέστρο και τον Μίμη Πλέσσα φέτος επί σκηνής, Χρυσούλα Στεφανάκη, Σπύρος Κλείσσας και Τερέζα.

Στην παρέα μας και οι ηθοποιοί: Νικορέστης Χανιωτάκης, Μπέτυ Αποστόλου, Άννα Κλάδη, Μιχάλης Αλικάκος, Δήμητρα Μεσιμερλή, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Βίκτωρας Πέτσας, Νίκη Πεταλά, Στέλιος Πετράκης και οι: Κυριακή Τσακινίδη, Μαριάννα Παινέση και Τάνια Κοφινιώτη.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ

Διεύθυνση ορχήστρας: Κώστας Νικολόπουλος

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.