ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ»  01.02.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ»  01.02.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ» 

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ.

Η Μαριώ, μια γνήσια ρεμπέτισσα, με μεγάλη πορεία, ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, με στίχο βγαλμένο από την ψυχή, του Μάρκου Βαμβακάρη, του Στράτου Παγιουμτζή, του Γιάννη Παπαϊωάννου και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. «Ρεμπέτικο είναι η καλή καρδιά», υποστηρίζει η ίδια, έχοντας ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και φτάσει τη μουσική της σε Ευρώπη, Ρωσία, Αμερική.

Το ρεμπέτικο και το σμυρναίικο τραγούδι λοιπόν, έχουν την τιμητική τους αυτό το Σάββατο με τους σπουδαίους Δημήτρη Λίβανο, Μπάμπη Τσέρτο και Ζαχαρία Καρούνη. Η Χριστιάνα Γαλιάτσου, η Ντένια Κουρούση, ο Άγγελος Ανδριανός και η Βιβή Βουτσελά, συμπληρώνουν μία μοναδική ρεμπέτικη βραδιά με τις ερμηνείες τους.

Στην παρέα μας, οι ηθοποιοί Άννα Αδριανού, Αγγελική Νοέα, Γιάννης Διακάκης, Άλκης Μπακογιάννης, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Δανάη Ντέμου, Νίκη Σκιαδαρέση, Τζένη Κάρνου, Ρέα Τουτουντζή και Άντζελα Ευρυπίδη, όπως και οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Νικολούδης και Στεφανία Τσολάκη.

Στη διαμόρφωση του μουσικού προγράμματος συνέβαλαν οι σπουδαίοι μουσικοί, Δημήτρης Λίβανος και Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.