ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος 29 & 31.03.2020

ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος 29 & 31.03.2020

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ1

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

………………………………………………………………………………..

20.40 COVID 19 – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ W

Με τον Κώστα Λασκαράτο 

21.30 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ   K  W

«Εισπράκτωρ  007»      

Κωμωδία, παραγωγής 1966.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.

Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης, Γιώργος Κατσαμπής.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Βασιλειάδης.

Σκηνικά: Πέτρος Καπουράλης.

Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Μουραμπάς.

Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Κούλης Στολίγκας, Άννα Μαντζουράνη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Νικολαΐδης, Μαρίκα Νέζερ, Σταύρος Ξενίδης, Έφη Οικονόμου, Τάκης Χριστοφορίδης, Αλέκος Κουρής, Δημήτρης Κατσούλης, Βίκυ Παππά, Γιώργος Κωβαίος, Αλίκη Ηλιοπούλου

Διάρκεια: 82′

Υπόθεση: O Ξενοφών Τσιγγενές, ένας αφελής τύπος που εργάζεται ως εισπράκτορας στην εταιρεία πλαστικών «Κ. Δερβίσης & Σία», σώζει από πυρκαγιά τα αρχεία της εταιρείας. Ανάμεσά τους είναι τα λογιστικά βιβλία αλλά και κάποιες ερωτικές επιστολές. Στα λογιστικά βιβλία εμφαίνεται ότι ο ένας από τους δύο συνεταίρους, ο Κοσμάς, κλέβει τον άλλον συνεταίρο, τον Τέλη, οι δε ερωτικές επιστολές είναι της γυναίκας του Κοσμά, της Λέλας, και απευθύνονται προς τον Τέλη. Κάποια στιγμή, ο Ξενοφών μαθαίνει από την τσιμπημένη μαζί του υπηρέτρια του Κοσμά, τη Βαγγελιώ, ότι σκέφτονται να τον απολύσουν. Αν και δεν γνωρίζει την πραγματική αξία των στοιχείων που έχει στα χέρια του, καταφεύγει στον εκβιασμό. Ο Κοσμάς και ο λογιστής του, αλλά και ο Τέλης με τη Λέλα, προσπαθούν να υπεξαιρέσουν τα στοιχεία, ενώ το αποτέλεσμα είναι να καταλήξουν όλοι στην αστυνομία, όπου και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τελικά, ο Ξενοφών θα παντρευτεί τη Βαγγελιώ, παρά τους οδυρμούς της σπιτονοικοκυράς του.

23.15 ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ   (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

«Παναγιώτης Πετράκης – Ησαΐας Ματιάμπα»

………………………………………………………………………………..

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

………………………………………………………………………………..

20.40 «10» με την Όλγα Τρέμη W

22.00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ  Κ8 W

«Ερωτική συμφωνία»

Δράμα, παραγωγής 1972.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καζάκος.

Σενάριο: Τζένη Καρέζη.

Μουσική: Γιάννης Σπανός.

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Κώστας Καζάκος, Ανδρέας Φιλιππίδης, Νότης Περγιάλης, Ντίνος Καρύδης, Σταύρος Ξενίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιάννης Ευαγγελίδης, Ειρήνη Κουμαριανού, Νίκη Τσιγκάλου, Μαρία Ζαφειράκη, Γιώργος Κυριακίδης, Κώστας Δάρρας, Λευτέρης Ελευθεριάδης, Ανδρέας Τσάκωνας, Νότης Πιτσιλός, Βαγγέλης Λίτσιος, Τάσος Μαράς.

Διάρκεια: 105΄

Υπόθεση: Η διάσημη πιανίστρια Ειρήνη Στεργίου επιστρέφει στο νησί της, έπειτα από 10 χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, εξαιτίας της κακής κατάστασης της υγείας του πατέρα της. Στο παρελθόν, η Ειρήνη και η δίδυμη αδελφή της, Μπέτυ, αγάπησαν τον ίδιο άντρα, τον Πέτρο Κρίσπη, ο οποίος έδειχνε την προτίμησή του στην Μπέτυ. Η Ειρήνη, πληγωμένη έφυγε από το νησί για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όπου κατά καιρούς συναντούσε τον Πέτρο, χωρίς ποτέ να του μιλήσει για τα αισθήματά της. Όταν οι δύο αδελφές κάνουν μια βόλτα στη θάλασσα, ένα ξαφνικό μπουρίνι γίνεται η αιτία να παρασυρθεί η Μπέτυ στο θάνατο. Όμως, όλοι νομίζουν ότι χάθηκε η Ειρήνη. Η αγάπη για τον Πέτρο κάνει την Ειρήνη να μην πει την αλήθεια. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ζήσει μέσα στο ψέμα, τότε βγαίνει με τη βάρκα στη θάλασσα και χάνεται με τον ίδιο τρόπο που χάθηκε και η αδελφή της.

23.50  ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W

00.10  ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)  GR

«FARGO» – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδιο 3ο

 01.00 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε) GR

«BALLERS» – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδια 1ο και 2ο

Νυχτερινές Επαναλήψεις

02.15 ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ (Ε) «Κούβα» (Β΄ Μέρος) W

03.20 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «FARGO» (E) ημέρας GR

04.15 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «BALLERS» (E) ημέρας GR

05.15 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (Ε) W