ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Καναδά 11.06.2017

ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Καναδά 11.06.2017

Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD

Γκραν Πρι Καναδά 2017

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 21:00

Η Formula 1 μεταφέρεται στον Καναδά για τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017.

Το προηγούμενο Γκραν Πρι στο Μονακό αποτέλεσε για πολλούς ένα συμβολικό σημείο καμπής στην εξέλιξη όχι μόνο της φετινής, αλλά και των τριών προηγούμενων σεζόν στη Formula 1. Συμβολικό, καθώς η Ferrari όχι απλά κέρδισε τα «Ασημένια Βέλη», αλλά απέδειξε ότι πλέον έχει ένα καλύτερο μονοθέσιο από τη Mercedes, το οποίο είναι γρήγορο σε κάθε είδους διαδρομή, είτε μιλάμε για μια πίστα, είτε για τους στενούς δρόμους του Μόντε Κάρλο.

Βέβαια, η Mercedes δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει τη θέληση και την ικανότητα να «γυρίσει το παιχνίδι» και να πάρει την εκδίκησή της. Θα μπορέσει όμως να τα καταφέρει σε μια πίστα, όπως αυτή του Καναδά, που φαίνεται να ευνοεί και πάλι τα μονοθέσια της Scuderia;

Η απάντηση θα δοθεί όταν έπειτα από 70 γύρους η καρό σημαία θα πέσει στο σιρκουί «Ζιλ Βιλνέβ».

Το Γκραν Πρι του Καναδά  θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 21:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 20:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.