ΕΡΤ2 – «ART WEEK» 02.04.2017

ΕΡΤ2 – «ART WEEK» 02.04.2017

NΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

«ART WEEK»

Με τη Λένα Αρώνη

L_Aroni_F_Tsalikoglou

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις 17:30

«Γιάννης Στάνκογλου, Αλίκη Δανέζη-Knutsen, Φωτεινή Τσαλίκογλου»

Aroni_Stankoglou_Danezi

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 17:30 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί τον Γιάννη Στάνκογλου και την Αλίκη Δανέζη-Knutsen. Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για τη γνωριμία και την κοινή ζωή τους, για την επαγγελματική συνεργασία τους και το έργο το οποίο σκηνοθετεί η Αλίκη Δανέζη-Knutsen και πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου, τον «Καλιγούλα» του Αλμπέρ Καμί.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένη της Λένας Αρώνη είναι η ψυχολόγος, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγγραφέας Φωτεινή Τσαλίκογλου, σε μια συζήτηση για το πρόσφατο βιβλίο της «Η μετακόμιση» και τη διαχείριση της απώλειας.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Μοντάζ: Κώστας Ιωακειμίδης.