ΕΡΤ2 – «Art Week» 14.05.2017

ΕΡΤ2 – «Art Week» 14.05.2017

ART WEEK

Με τη Λένα Αρώνη

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 17:30

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Εκπομπή 12η: «Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Άννα Μάσχα, Αλεξία Καλτσίκη»

Aroni_Zouganeli

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα 17:30 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλάει για το τραγούδι και πώς αυτό καθόρισε τη ζωή της, για την εξέλιξή της και την εμπιστοσύνη σε διαφορετικές επιλογές, για τους γονείς της, καθώς και για τις μορφές της αγάπης.

Aroni_Masxa_Kaltsiki

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένες της Λένας Αρώνη είναι η Άννα Μάσχα και η Αλεξία Καλτσίκη. Οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί μιλούν για το έργο «Θερισμός» του Δημήτρη Δημητριάδη, με το οποίο το Εθνικό Θέατρο θα ολοκληρώσει το φετινό πρόγραμμα της Σκηνής «Νίκος Κούρκουλος», για την αλληλοεκτίμηση, τη συνεργασία τους, καθώς και για τη σχέση τους με το θέατρο.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.