ΕΡΤ2 – «Art Week» 25.06.2017

ΕΡΤ2 – «Art Week» 25.06.2017

ART WEEK

Με τη Λένα Αρώνη

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στις 18:15

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

«Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Ναταλία Τσαλίκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας»

Θέατρο και μουσική στο «Art Week» που μεταδίδεται την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:15 στην ΕΡΤ2.

Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, καλεσμένοι της Λένας Αρώνη είναι ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί μιλούν για τη «Λυσιστράτη», τον Αριστοφάνη, τη σημασία της συνεργασίας, καθώς και για την προσέγγιση των σημαντικών έργων.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλάει για το νέο δίσκο του «Βάλε Φωτιά», την εξέλιξη μέσω των δυσκολιών, τη βοήθεια, καθώς και για τη στήριξη που προσφέρει το κοινό στους καλλιτέχνες.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Μοντάζ: Κώστας Ιωακειμίδης.

Τεχνική επεξεργασία: RGB STUDIOS-Χ.& Δ. Μαυροφοράκης.