ΕΡΤ2 – «Art Week» 28.05.2017

ΕΡΤ2 – «Art Week» 28.05.2017

ART WEEK

Με τη Λένα Αρώνη

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 17:30

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

«Κώστας Βαρώτσος – Αργύρης Πανταζάρας»

Κώστας Βαρώτσος - Λένα Αρώνη
Κώστας Βαρώτσος – Λένα Αρώνη

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 17:30 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Κώστα Βαρώτσο. Ο κορυφαίος εικαστικός μιλάει για τον διάλογο με το κοινό, το σύστημα της Τέχνης, την αρνητική κριτική, την Ελλάδα, την Ευρώπη και την αυτογνωσία.

Αργύρης Πανταζάρας - Λένα Αρώνη
Αργύρης Πανταζάρας – Λένα Αρώνη

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αργύρης Πανταζάρας μιλάει για τη θεατρική του «Μητρόπολη», το ήθος στη σκέψη και στην πράξη, καθώς και για τη σημασία των ορίων και της συνεννόησης.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.