ΕΡΤ2 – ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ: «Επιχειρηματίες μυθιστοριογράφοι» 03.06.2018

ΕΡΤ2 – ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ: «Επιχειρηματίες μυθιστοριογράφοι» 03.06.2018

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ

«ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

Με τον Βασίλη Βασιλικό

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Ο Βασίλης Βασιλικός επιμελείται και παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή, αφιερωμένη στις Τέχνες και στα Γράμματα. Μέσα από παρουσιάσεις ξεχωριστών βιβλίων, μικρές αποκαλύψεις αλλά και σημαντικές αναλύσεις έργων Ελλήνων συγγραφέων, ο οικοδεσπότης της εκπομπής στοχεύει στη γνωριμία με νέους αλλά και παλαιότερους συγγραφείς.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στις 13:00
«Επιχειρηματίες μυθιστοριογράφοι»

Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε επιχειρηματίες, οι οποίοι, παρά τους απαιτητικούς ρυθμούς της κύριας δραστηριότητάς τους, βρίσκουν το χρόνο για να εκφράσουν τις πνευματικές ανησυχίες τους μέσα από τη μυθοπλασία.

Αριστείδης Μπελλές

Ο Αριστείδης Μπελλές, πρόεδρος του ομίλου «Νηρεύς», που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας, μας μιλά για το μυθιστόρημά του με τίτλο «Ο χρόνος του νερού».

Γιώργος Κοκοτός

Ο Γιώργος Κοκοτός, ιδρυτής της εταιρείας «Κτήμα Γ. Κοκοτού» και της οινοποιητικής εταιρείας «Σεμέλη», μας μιλά για το μυθιστόρημά του με τίτλο «Το χωράφι της Μαρούλαινας».

Νίκος Σκορίνης

Ο Νίκος Σκορίνης, επιχειρηματίας επί τριάντα πέντε χρόνια στο χώρο της μουσικής και του βιβλίου, μας μιλά για τα μυθιστορήματά του «Ακύμαντοι» και «Δυτικοανατολικά της Γης».

Παρουσίαση: Βασίλης Βασιλικός.

Σκηνοθεσία: Τάκης Παπαγιαννίδης.

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Οικονομίδου.

Μουσική: Νίκος Μυλωνάς.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Σταύρος Παπουτσάς, Μιχάλης Ζαμπαράς.

Συντονισμός παραγωγής: Μαρία Μπινίκου.

Αποσπάσματα διαβάζουν οι ηθοποιοί Μιχαέλα Κυβεντίδου και Έλενα Παπασταύρου.