ΕΡΤ2 – ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ: «Νέοι δημιουργοί» 24.05.2018

ΕΡΤ2 – ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ: «Νέοι δημιουργοί» 24.05.2018

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ 

«Είσαι νέος, έχεις λόγο»

Με τους Δώρα Γεωργούλα, Γιώργο Κουλουρά

eisaineos5 Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 που αλλάζει τους τηλεοπτικούς κανόνες στην ενημέρωση είναι γεγονός…

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

00_46_12_06.Still009

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Είσαι νέος, έχεις λόγο - Διασκέδαση (1)

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής  είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στις 20:00
«Νέοι δημιουργοί»

6

Θέατρο, χοροθέατρο, stand up comedy, χορός (σύγχρονος και κλασικός) είναι διάφορες μορφές Τέχνης. Η αποψινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στους νέους δημιουργούς, καλλιτέχνες που ασκούν την Τέχνη τους πάνω στο σανίδι.

4

Χορευτές, ηθοποιοί, θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας πάνω στη σκηνή. Ποια είναι η πηγή έμπνευσής τους, τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν; Άραγε πώς νιώθουν λίγο πριν βγουν στη σκηνή, ποια είναι η σχέση τους με το κοινό; Τι σημαίνει γι’ αυτούς το χειροκρότημα των θεατών; Ποιο το όραμά τους για την Τέχνη τους; Αυτά και άλλα πολλά παρουσιάζονται σ’ αυτό το επεισόδιο.

5

Στην εκπομπή μιλούν -με σειρά εμφάνισης- οι: Κώστας Μπιμπής (ηθοποιός), Γιάννης Ρούσσος (ηθοποιός), Αλίνα Βόντιξ (σπουδάστρια Υποκριτικής), Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός-σκηνοθέτης), Λάμπρος Φισφής (stand up comedian), Κατερίνα Λιόντη (ηθοποιός – χορεύτρια), Ιωάννα Κωστάκη  (σπουδάστρια κλασικού χορού), Γιάννης Γκάντσιος (σπουδαστής κλασικού χορού), Μαριλένα Δάρα (χορεύτρια), Λαμπρινή Γκόλια (χορεύτρια), Βαγγέλης Παπαδάκης (εκπρόσωπος Υπουργείου Πολιτισμού).

3

Παρουσίαση-δημοσιογραφική έρευνα: Γιώργος Κουλουράς, Δώρα Γεωργούλα.

Σενάριο-αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.

Σκηνοθεσία: Ηρακλής Μωραΐτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας-εικονοληψία: Ανδρέας Γούλος. 

Διεύθυνση παραγωγής: Χρήστος Αναστασιάδης.

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Μουρατίδης.

Ηχοληψία: Γιώργος Πετρουτσάς.

Μουσική επιμέλεια: Νίκος Αναστασιάδης.

Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κυριακίδης.

Βοηθός διευθυντή παραγωγής: Γιάννης Σιταρίδης.

Γραφίστρια: Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ενδυματολόγος-μακιγιέζ-κομμώτρια: Ελένη Κουταλίδου.

Εκτέλεση παραγωγής: Honeybee Audiovisual.
1 2