ΕΡΤ2 – «Ες αύριον τα σπουδαία» – Επαναλήψεις εκπομπών 13 &...

ΕΡΤ2 – «Ες αύριον τα σπουδαία» – Επαναλήψεις εκπομπών 13 & 20.08.2020

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 13/8/2020, στις 20:30, από την εκπομπή «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επεισόδιο, με τίτλο: «Ο κολυμβητής».

«Ο κολυμβητής» είναι το πορτρέτο ενός αθλητή στο δρόμο προς την παγκόσμια αναγνώριση. Ο δεκαεννιάχρονος  Δημήτρης Μάρκος, πρωταθλητής στους Βαλκανικούς Αγώνες Εφήβων το 2019 στα 1.500μ, θεωρείται από τους σημαντικότερους κολυμβητές της γενιάς του με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η καθημερινότητα του Δημήτρη χωρίζεται ανάμεσα στη Βαρβάκειο Αγορά, όπου και βοηθά στην οικογενειακή επιχείρηση, και στις προπονήσεις μέσα στο νερό, που μοιάζει να είναι η δεύτερη φύση του.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τελτζίδης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Σίμος.

Ηχοληψία: Κώστας Κουτελιδάκης

Χειριστής Drone: Σταύρος Κωστόπουλος.

Post Production: Γιώργος Αλεφάντης.

Παραγωγή:  SEE – Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για λογαριασμό της ΕΡΤ Α.Ε.

Επίσης,  σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 20/8/2020, στις 20:30, από την εκπομπή «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επεισόδιο, με τίτλο: «Make Some Noiz».

Το Make Some Noiz είναι ένα μουσικό εγχείρημα για παιδιά 12-16 χρόνων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας μπάντας χάλκινων μουσικών οργάνων. Στην καρδιά της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, κάθε Τετάρτη, 25 παιδιά ενώνουν το πάθος τους για τη μουσική, υπό την καθοδήγηση των ενήλικων δασκάλων τους. Τα παιδιά δεν νιώθουν ότι κάνουν μαθήματα και οι δάσκαλοι, με τη σειρά τους, προσπαθούν να μυήσουν τα παιδιά στη μουσική με εναλλακτικούς τρόπους.

Το Make Some Noiz είναι κάτι παραπάνω από μια μουσική μπάντα. Είναι μια καινούργια οικογένεια, που θα σταθεί στο πλάι αυτών των παιδιών στις δύσκολες προκλήσεις του μέλλοντος.

Σκηνοθεσία: Άννα Αντωνοπούλου.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Στέφανος Παππάς.

Ηχοληψία: Άρης Παυλίδης.

Post Production: Γιώργος Αλεφάντης.

Παραγωγή:  SEE – Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για λογαριασμό της ΕΡΤ Α.Ε.