ΕΡΤ2 – Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ «Αφιέρωμα στην Κατερίνα Στανίση» 17.07.2020

ΕΡΤ2 – Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ «Αφιέρωμα στην Κατερίνα Στανίση» 17.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Η Αυλή των Χρωμάτων»
Με την Αθηνά Καμπάκογλου

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια μας.

Έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα σας προσκαλούμε να έρθετε στην «Αυλή» μας και κάθε Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, να απολαύσετε μαζί μας στιγμές πραγματικής ψυχαγωγίας.

Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες «σηματοδοτούν» το μουσικό παρόν μας.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι απ’ όλο το φάσμα των Τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ελάτε στην παρέα μας, να θυμηθούμε συμβάντα και καλλιτεχνικές συναντήσεις, οι οποίες έγραψαν ιστορία, αλλά παρακολουθήστε μαζί μας και τις νέες προτάσεις και συνεργασίες, οι οποίες στοιχειοθετούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του καιρού μας.

Όλες οι Τέχνες έχουν μια θέση στη φιλόξενη αυλή μας.

Ελάτε μαζί μας στην «Αυλή των Χρωμάτων», ελάτε στην αυλή της χαράς και της δημιουργίας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στις 21:00
«Αφιέρωμα στην Κατερίνα Στανίση»

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, παρουσιάζει «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Η Κατερίνα Στανίση με τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, αλλά και με τις απροσδόκητες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Έχει φανατικό κοινό, το οποίο αναγνωρίζει την αυθεντικότητα της φωνής, αλλά και της προσωπικότητάς της, διότι δεν προσπάθησε ποτέ να ωραιοποιήσει ή να παρουσιάσει μια ψεύτικη εικόνα, είτε του βίου της, είτε της καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Ο πολιτειολόγος Κώστας Ζουράρις την έχει χαρακτηρίσει «ιέρεια του λαϊκού τραγουδιού» και δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει γι’ αυτήν, καθώς τους συνδέει μια δυνατή φιλία χρόνων.

Ο δημοσιογράφος – σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης ανήγγειλε τη συνεργασία της Κατερίνας Στανίση με τη Λένα Πλάτωνος, μια συνεργασία που άργησε να έρθει, αλλά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα.

Η διεθνούς φήμης λυρική τραγουδίστρια Ειρήνη Καράγιαννη ήρθε στην αυλή μας και ερμήνευσε μαζί με την Κατερίνα Στανίση, για πρώτη φορά,  τη μεγάλη επιτυχία «Σ’ έχω κάνει Θεό».

Η επιτυχημένη διασκευή με τη συμμετοχή συμφωνικής ορχήστρας, είχε παρουσιαστεί στο πλαίσιο της κινηματογραφικής ταινίας «Ιλουστρασιόν» (Illustration) του Διονύση Χαριτόπουλου.

Κοντά μας και δύο αξιόλογοι τραγουδιστές που υπηρετούν επάξια το λαϊκό τραγούδι: ο Δημήτρης Γιώτης και ο Νίκος Γκολφίνος.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παγώνης (μπουζούκι), Βασίλης Κάτσος και Αθανάσιος Σάρακας (πλήκτρα), Μιχάλης Τζαβάρας (ντραμς), Κώστας Μπάσαρης (κρουστά), Γιάννης Δήμου (μπάσο).

Τραγουδούν: Κατερίνα Στανίση, Ειρήνη Καράγιαννη, Δημήτρης Γιώτης, Νίκος Γκολφίνος.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας

Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής

Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου

Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς

Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.