ΕΡΤ2 – Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ «Αφιέρωμα στον Γιώργο Γερολυμάτο» 03.07.2020

ΕΡΤ2 – Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ «Αφιέρωμα στον Γιώργο Γερολυμάτο» 03.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Η Αυλή των Χρωμάτων»
Με την Αθηνά Καμπάκογλου

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια μας.

Έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα σας προσκαλούμε να έρθετε στην «Αυλή» μας και κάθε Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, να απολαύσετε μαζί μας στιγμές πραγματικής ψυχαγωγίας.

Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες «σηματοδοτούν» το μουσικό παρόν μας.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι απ’ όλο το φάσμα των Τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ελάτε στην παρέα μας, να θυμηθούμε συμβάντα και καλλιτεχνικές συναντήσεις, οι οποίες έγραψαν ιστορία, αλλά παρακολουθήστε μαζί μας και τις νέες προτάσεις και συνεργασίες, οι οποίες στοιχειοθετούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του καιρού μας.

Όλες οι Τέχνες έχουν μια θέση στη φιλόξενη αυλή μας.

Ελάτε μαζί μας στην «Αυλή των Χρωμάτων», ελάτε στην αυλή της χαράς και της δημιουργίας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, στις 21:00
«Αφιέρωμα στον Γιώργο Γερολυμάτο»

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο παρουσιάζει «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Φίλοι και συνεργάτες ήρθαν να μιλήσουν, να τραγουδήσουν και να θυμηθούν σημαντικές στιγμές του μουσικού τους βίου.

Ο σπουδαίος μαέστρος Γιώργος Κατσαρός μάς ταξιδεύει με τις ευαίσθητες μελωδίες του και τον μοναδικό ήχο του σαξοφώνου του, μέντορας και δάσκαλος του Γιώργου Γερολυμάτου, αφού είναι ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε στα πρώτα του βήματα, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς την καταξίωση.

Οι συνάδελφοί του Λευτέρης Πανταζής, Αντύπας και Δημήτρης Κοντολάζος του αφιερώνουν τις μεγάλες τους επιτυχίες του και μας μιλούν για την πολύχρονη και άρρηκτη φιλία τους.

Μοναδική γυναίκα σ’ αυτή την υπέροχη ανδροπαρέα η Λιζέτα Νικολάου, η οποία μας χάρισε συγκίνηση με τις ωραίες ερμηνείες της.

Οι αδελφοί Τζαβάρα με τις κιθάρες τους και τις μελωδικές φωνές τους συνδέονται με τον Γιώργο Γερολυμάτο με μια φιλία που μετράει πολλές δεκαετίες, αφού μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, πριν η επιτυχία τούς κτυπήσει την πόρτα και ο ηθοποιός-επιχειρηματίας Γιάννης Μπουρνέλης μάς θύμισε ωραίες στιγμές από το θρυλικό αναψυκτήριο «Άκρον» της οδού Λένορμαν.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παγιάτης (πιάνο / διεύθυνση ορχήστρας), Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι), Χρήστος Βυδινιώτης (μπουζούκι), Σπύρος Βλάχος (κιθάρα), Πολύκλειτος Πελέλης (μπάσο), Χρήστος Αλεξόπουλος (τύμπανα), Σταμάτης Χρήστου (πλήκτρα), Δημήτρης Κορδατζής (μπουζούκι με τον Λευτέρη Πανταζή), Νίκος Γεωργόπουλος (μπουζούκι με τον Αντύπα), Δημήτρης Βρεττός (πιάνο με τον Λευτέρη Πανταζή).

Χαρά, ευδαιμονία και όμορφα συναισθήματα «Στην Αυλή των Χρωμάτων»!

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας

Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής

Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου

Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς

Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου


Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.