ΕΡΤ2 – Η Λένα Πλάτωνος στο «Επί τούτω» 23.05.2017

ΕΡΤ2 – Η Λένα Πλάτωνος στο «Επί τούτω» 23.05.2017

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Επί τούτω»

Με την Εύη Κυριακοπούλου

Η Εύη Κυριακοπούλου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ2 «Επί τούτω», φιλοξενεί γνωστές προσωπικότητες, που καταθέτουν την πορεία τους στη ζωή, την Τέχνη, την επιστήμη, τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές πτυχές που έζησαν. Επίσης, μιλούν για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες τους, καθώς και για τις πηγές δύναμης και επανεκκίνησης.

Πρόκειται για συζητήσεις αυθόρμητες, ήπιες, βγαλμένες από τα εσώτερα.

Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους, ο Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης, η Λένα Πλάτωνος, ο Στέλιος Ράμφος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Στάθης Καλύβας, ο Γιάννης Ξανθούλης κ.ά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 23  Μαΐου 2017, στις 21:00

Η μουσικός, πιανίστρια και συνθέτρια ηλεκτρονικής και έντεχνης μουσικής Λένα Πλάτωνος, είναι καλεσμένη της Εύης Κυριακοπούλου στην εκπομπή «Επί τούτω», που μεταδίδεται την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η σημαντική καλλιτέχνις αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια, στην περίφημη «Λιλιπούπολη», στη γνωριμία της με τον Μάνο Χατζιδάκι που την πίστεψε και τη στήριξε, καθώς και στη διαδρομή της στη ζωή με τις επώδυνες αναχωρήσεις αλλά και τις επιστροφές… Επίσης, μιλάει για το τι της χάρισε αλλά και τι της στέρησε η μουσική…!

Αρχισυνταξία-παρουσίαση: Εύη Κυριακοπούλου.

Έρευνα-ρεπορτάζ: Κατερίνα Ανέστη.