ΕΡΤ2 – «Η Μπρίτζετ Τζόουνς και το μωρό της» 14.09.2016

ΕΡΤ2 – «Η Μπρίτζετ Τζόουνς και το μωρό της» 14.09.2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Μπρίτζετ Τζόουνς και το μωρό της

Renee-Patrick-Lizardos

Ημερομηνία μετάδοσης:  Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στις 23:00

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11 το βράδυ, η ΕΡΤ2 έχει γεννητούρια. Με αφορμή τη νέα ταινία της Μπρίτζετ Τζόουνς, που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την επόμενη μέρα, ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος συνάντησε τη Ρενέ Ζελβέγκερ, τον Κόλιν Φερθ, τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ, καθώς και τη σκηνοθέτιδα Σάρον Μαγκουάιρ στο Λονδίνο και απέσπασε αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Στην παρέα του θα προστεθούν ξένοι δημοσιογράφοι και θεατές που λατρεύουν τις περιπέτειες της σύγχρονης ρομαντικής ηρωίδας για να παραθέσουν τις σκέψεις τους για τη νέα ταινία, καθώς και για τις παλαιότερες ταινίες.

Η νέα ταινία, που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, καταγράφει τη ζωή της Βρετανίδας  δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς, 12 χρόνια μετά την τελευταία της κινηματογραφική παρουσία. Στη ζωή της πλέον, υπάρχουν δύο άντρες: ο Μαρκ Ντάρσι και ο Τζακ Κουάντ. Όταν η Μπρίτζετ διαπιστώνει πως έχει μείνει έγκυος, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν ξέρει ποιος από τους δύο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας. Τι θα κάνει ο κύριος Ντάρσι και ο νέος αντίζηλός του για να κερδίσουν μια για πάντα την καρδιά της Μπρίτζετ;

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.