ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 04-07.06.2018

ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 04-07.06.2018

 ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018,
έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στις 23:40

ESCOBAR (4)

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στις 23:40.

ESCOBAR (3)

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

ESCOBAR (6)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 28ο. Η αγάπη της Τζένιφερ Κάσας για τον JJ είναι ικανή να την κάνει εγκληματία και δολοφόνο. Στο μεταξύ, ο JJ αναγκάζεται να εγκαταλείψει προσωρινά την παράνομη επιχείρησή του.

ESCOBAR (5)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 29ο. Πέντε χρόνια μετά, ο JJ και η Τζένιφερ έχουν στείλει 500 κιλά ναρκωτικών στις ΗΠΑ και η επιχείρησή τους εξακολουθεί να μεγαλώνει. Η επιχείρηση του Ιβάν Ουρέγο εξακολουθεί να ανθεί, χάρη στη βοήθεια του ανιψιού του, Βίκτορ.

ESCOBAR (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 30ό. Η δημοσιογράφος Άννα Μαρία αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στην παράνομη επιχείρηση του JJ. Ο Άμπελ Μαέτσα αποφασίζει να βγάλει από τη μέση το μεγάλο αφεντικό, τον Κάρλος Καστανιέδα, και συμμαχεί με τον JJ.

Surviving-Escobar-Alias-JJ-3

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 31ο. Η δημοσιογράφος Τζανέθ Φέρο ερευνά τις εξαφανίσεις στην Κεντρική Φυλακή. Από την άλλη πλευρά, ο JJ, ο Μαέτσα και ο «Γκαλένο» συνεργάζονται για να δολοφονήσουν τον Κάρλος Καστανιέδα.

ESCOBAR (1)