ΕΡΤ2 – «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» (Στ΄ Κύκλος) 06 & 07.01.2018

ΕΡΤ2 – «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» (Στ΄ Κύκλος) 06 & 07.01.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

(Murdoch Mysteries

Murdoch Mysteries (2)

Τα δύο πρώτα επεισόδια του έκτου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς μυστηρίου εποχής «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» (Murdoch Mysteries), παραγωγής Καναδά 2008-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στις 20:00.

Murdoch Mysteries season Five (1)

Γενική υπόθεση: Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα.

Ο έκτος κύκλος αρχίζει το 1900, όταν ο Μέρντοχ επιτέλους απολαμβάνει μια προσωπική ζωή επιτυχημένη όσο και η επαγγελματική του. Στο μεταξύ η Δρ. Τζούλια Όγκντεν αρχίζει μια καινούργια δυναμική καριέρα ως ψυχίατρος στο Άσυλο Φρενοβλαβών Γυναικών του Τορόντο.

Αφού εξομολογήθηκαν ο ένας στον άλλο τον μεγάλο τους έρωτα και τα λάθη τους, που δεν τα είχαν συζητήσει νωρίτερα, ο Ουίλιαμ και η Τζούλια συνειδητοποιούν ότι έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις στο να είναι ζευγάρι. Ο δε Κράμπτρι, με τονωμένη την αυτοπεποίθηση από τις τελευταίες επιτυχίες του στις έρευνες, διεκδικεί τον έρωτα της Δρ. Γκρέις!

Murdoch Mysteries season Five (2)

Πρωταγωνιστούν οι Γιάνικ Μπίσον (στο ρόλο του ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ), Τόμας Κρεγκ (στο ρόλο του επιθεωρητή Μπράκενριντ), Έλεν Τζόι (στο ρόλο της γιατρού Τζούλια Όγκντεν), Τζόνι Χάρις (στο ρόλο του αστυνομικού Τζορτζ Κράμπτρι), Τζορτζίνα Ρίλι (στο ρόλο της γιατρού Έμιλι Γκρέις). Επίσης, πολλοί guest stars εμφανίζονται στη σειρά.

Murdoch Mysteries Season Five (1)

Βραβεία: Τζέμινι:

Καλύτερου έκτακτου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά – 2008.

Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης σε πρόγραμμα ή σειρά – 2008, 2009.

Καναδικό Βραβείο Οθόνης:

Καλύτερου μακιγιάζ στην Τηλεόραση – 2015.

Καλύτερης ενδυματολογίας στην Τηλεόραση – 2015.

Επίσης, η σειρά απέσπασε και πολλές υποψηφιότητες.

Murdoch Air

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στις 20:00

(Στ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο: «Ο Μέρντοχ στον αέρα» (Murdoch Air). Ο Μέρντοχ γνωρίζει πολύ ενδιαφέροντες άνδρες, οι οποίοι πετούν με τις ιπτάμενες μηχανές τους, ώς τη στιγμή που σ’ ένα αεροπορικό δυστύχημα σκοτώνεται ένας άνθρωπος. Ανακαλύπτει ότι ο παλιός του εχθρός, ο Πέντρικ, είναι μπλεγμένος σ’ έναν αγώνα με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια αν βγει νικητής στη πρώτη πτήση στον κόσμο.
Winston’s Lost Night (1)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στις 20:00

(Στ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο: «Η χαμένη νύχτα του Ουίνστον» (Winston’s Lost Night)Σ’ ένα ξενοδοχείο βρίσκεται το σώμα του Ρέτζιναλντ Μέιφερ, τον έχουν σκοτώσει με σπαθί. Επίσης, στο δωμάτιο βρίσκεται αναίσθητος ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα από τη χθεσινή νύχτα.

Winston’s Lost Night